Boedelruimers

BOEDELRUIMINGSDIENST voor Professioneel Zorgeloos ontruimen

Vinke Recycling is Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuur klaar opleveren van woningen, appartementen, kamers en onroerend goed voor particulieren en bedrijven.

Het vertrouwde adres voor het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij bieden landelijke dekking en opereren in heel Nederland en een gedeelte in duitsland. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

What's app uw foto's van de ontruiming naar +31 (0) 6 49464609 en ontvang direct een offerte!

De woning ontruimen

De woning, kamer of appartement wordt altijd conform de reglementen van de verhuurder bezemschoon en discreet opgeleverd. Wij hanteren altijd inclusief prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Speciale Ontruimingen

Het ontruimen, schoonmaken en desinfecteren van vervuilde woningen behoort ook tot onze specialiteiten. Denkt u maar aan de welbekende TV-programma's. Wij verzorgen ook het schoonmaken van een Plaats Delict of bij een overlijden, dit gebeurt uiterst discreet! Het ontruimen van hennepplantages behoort ook tot onze specialisaties.

Ontruimen van Bedrijven

Onze diensten behoren niet alleen tot de particulieren. Wij hebben een zeer gedegen kennis en ervaringen m.b.t. het leegruimen, slopen of verhuur klaar maken van woningen, kantoren, bedrijfspanden en fabrieken.

Snelle realisatie mogelijk

Door onze centrale liggingen in diverse steden in het hele land, bieden wij een landelijke dekking. Wij kunnen al binnen enkele dagen ontruimen door het hele land. Ook voor spoedopdrachten.